Samtal med Sveriges nästa finansminister? – Ulf Kristersson om svensk finansiell politik i en global ekonomi | Västsvenska Handelskammaren

ulf kristersson

Svensk ekonomi står inför stora utmaningar och en ansvarsfull finansiell politik är en del av lösningen. Har Sverige det som krävs? Hur ser moderaternas verktygslåda ut för att stärka svensk ekonomi långsiktigt?

När Tisdag 4 juli | 18.15–18.45

Var Västsvenska Arenan i direkt anslutning till Almedalsparken, intill Västerport på Strandvägen

Arrangör Västsvenska Handelskammaren

Moderator Johan Trouvé

Spara i kalender 07/04/2017 18:15 PM 07/04/2017 18:45 PM Europe/ParisSamtal med Sveriges nästa finansminister? – Ulf Kristersson om svensk finansiell politik i en global ekonomiVälkommen till Västsvenska Arenan i Almedalen Västsvenska Arenan i direkt anslutning till Almedalsparken, intill Västerport på Strandvägen Västsvenska Handelskammaren info@vastsvenskaarenan.se MM/DD/YYYY

Dessa och andra frågor diskuteras i ett samtal mellan moderaternas ekonomisk-politiske talesperson Ulf Kristersson och Västsvenska Handelskammarens vd Johan Trouvé. Ulf Kristersson kan komma att bli Sveriges finansminister år 2018. Möt moderaternas ekonomisk-politiska talesperson i diskussion om vad som krävs för att svensk ekonomi ska lyckas i en global värld. Ta chansen och delta i debatten med två år kvar till nästa val.

Vi verkar i en allt mer globaliserad värld där konkurrensen hårdnar och vi ser utmaningar i form av utanförskap, bostadsbrist och kompetensbrist.

Ulf Kristersson

ekonomisk-politisk talesperson, Nya Moderaterna

Johan Trouvé

vd, Västsvenska Handelskammaren