Skolan har kidnappat lärandet! – Lärande är det nya svarta även för företag

Vad krävs kring innovativt lärande för att samhället ska kunna avancera och konkurrera på en global marknad? Har skolan exklusivitet på lärande eller borde företag ta för sig av frågan? Vem leder utvecklingen idag, skolan eller företagen? 

Upplev ett learning-battle och mingla med oss! Vi testar battle-förmågan hos skola och företag när det kommer till lärande. Vi inleder kvällen med inspiration för både gom och hjärna. Hänger du på och vågar delta? 

Skolan har genom historien förvaltat och utvecklat lärandet, men vad har hänt egentligen? Företag idag börjar titta mer och mer på vad som faktiskt skapar långsiktiga resultat inom lärande. Vad har företag och skola att lära av varandra när det gäller pedagogik inom lärande. Vi måste bryta gamla strukturer där företag och skola måste närma sig varandra på ett helt nytt innovativt sätt.

Vi sätter det livslånga lärandet i fokus och diskuterar det absolut nödvändiga paradigmet av att vi alla måste lära och utvecklas i en takt vi aldrig sett tidigare. Vad kommer krävas av ledare och medarbetare framöver? Vad behövs i nationella riktlinjer och satsningar för att Sverige ska klara av hänga med som kunskapsnation och spelare på en global marknad.

Kort sagt, hur ska vi levla oss! 

När: 2019-07-01 16:45-17:30

Var: Västsvenska Arenan, Havet

Arrangör: Lin Education

Medverkande

Jannie Jeppesen

VD, Swedish EdTech

Maria Abrahamsson

Processledningschef, Lin Education

Martin Johansson

Affärsutvecklare, Loops Enterprise

Håkan Ingvarsson

Processledare, Lin Education

Linus Malmberg

VD, Cordial

Andreas Aurelius

Enhetschef Industriell utveckling, Vinnova