Försnack med Kristdemokraterna – om partiet, politiken och framtiden | Västsvenska Handelskammaren

Under Almedalsveckan tar Västsvenska Handelskammaren pulsen på partisekreterare och ordförande för politiska ungdomsförbund från några av Riksdagens partier. Fokus ligger på ledarskap, partiets politik och upptakten till valet 2018.

När Torsdag 6 juli | 17.45–18.15

Var Västsvenska Arenan i direkt anslutning till Almedalsparken, intill Västerport på Strandvägen

Arrangör Västsvenska Handelskammaren

Moderator Stefan Gustavsson

Spara i kalender 07/06/2017 17:45 PM 07/06/2017 18:15 PM Europe/ParisFörsnack med Kristdemokraterna – om partiet, politiken och framtidenVälkommen till Västsvenska Arenan i Almedalen Västsvenska Arenan i direkt anslutning till Almedalsparken, intill Västerport på Strandvägen Västsvenska Handelskammaren info@vastsvenskaarenan.se MM/DD/YYYY

Kristdemokraterna befinner sig farligt nära 4 %-spärren till Riksdagen och om drygt ett år är det val. För att vända den negativa utvecklingen behövs kraftsamling från partiet. Hur ser Kristdemokraternas strategi ut för att klara det? Är det troligt att Ebba Busch-Thor sitter kvar som partiledare eller får vi se någon annan vid rodret inför valupptakt och vid eventuell Regeringsbildning? Hur ser företrädarna på det egna partiet, politiken och framtiden? Det här och en rad andra frågor kopplade till Kristdemokraternas politik kommer att diskuteras vid ett seminarium i Almedalen i regi av Västsvenska Handelskammaren.

Acko Ankarberg Johansson

partisekreterare, Kristdemokraterna

Christian Carlsson

förbundsordförande, KDU

Stefan Gustavsson

näringspolitisk chef, Västsvenska Handelskammaren